Ποιοι;

Ένα all day café-bar restaurant που έχει ήδη κερδίσει πιστό κοινό.

Έχοντας τεράστια εμπειρία στο χώρο εστίασης και πιο συγκεκριμένα στο τομέα του φαγητού, ο ιδιοκτήτης και υπεύθυνος της επιχείρησης Δημήτρης Τσιώλης τόλμησε και πέτυχε να υλοποιήσει την ιδέα του, δημιουργώντας ένα χώρο με έμφαση στο καλό γούστο και τις ιδιαίτερες γεύσεις.

Ζεστό και μοντέρνο, με πεπειραμένο προσωπικό πάντα έτοιμο να προσφέρει υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση το Μέντωρ ευελπιστεί να γίνει το στέκι σας. Παρόλα αυτά, εξυπηρέτηση και γεύση δεν είναι τα μόνα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν, μιας και το κυριότερο μέλημα μας είναι να φτιάξουμε πραγματική συναισθηματική σχέση με τον πελάτη. Επισκεφτείτε μας και θα το καταλάβετε.

Το όνομα

Ο Μέντωρ ήταν ένα πρόσωπο της Οδύσσειας στο οποίο ο Οδυσσέας εμπιστεύθηκε «τα του οίκου του» όταν έφευγε για τον Τρωικό Πόλεμο. Τη μορφή του Μέντορα έπαιρνε η θεά Αθηνά σε πολλές περιστάσεις, όπως για να συνοδεύσει τον Τηλέμαχο στην Πύλο και στη Σπάρτη σε αναζήτηση του πατέρα του, ή για να προστρέξει σε βοήθεια του Οδυσσέα κατά τη «μνηστηροφονία», δηλαδή την εξόντωση των μνηστήρων της Πηνελόπης. Στις μέρες μας η λέξη έχει την έννοια του έμπειρου και αξιόπιστου σύμβουλου.